NU HAR JAG KÖRKORT!

2010-04-29 @ 18:56:22

Fyfan idag är en sån bra dag! Jag har klarat uppkörningen och är sååååååå glad! Haha det här har jag verkligen längtat efter! Nu sitter jag o Filip på tåget hem till Stockholm. Filip klarade det också :)
Vi ska äta lite middag på Jensens böfhouse :) Jag Dean, Jennifer och Folke, ska bli helt underbart gott o trevligt :D
Dock lär jag få skippa alkoholen för en gångs skull så Dean för en gångs skull får ta ngt o dricka utan att behöva oroa sig för hemresa :) haha I OWE HIM BIG TIME!

ÄNTLIGEN!

Igår Stockholm, Idag Falun...

2010-04-26 @ 12:43:38

Igår var jag med Anneli, Linnéa, Kalle o släkten från Övik. Vi tog oss en tur upp i Skyliften på Globen o sen en smarrig köttbit på Jimmys Steakhouse. Allatiders. Tog oss en liten promenix på Fjällgatan, fin utsikt o härligt väder! Nu sitter jag på tåget upp till Falun för att avsluta körkortsproblemet! haha ja nu eller aldrig! Sista momentet kvar.. ta me fan hoppas det går vägen annars...



Ikväll blir det Bauer!

2010-04-19 @ 18:06:38

Har inte skrivit på ett tag, det är för att NÅGON ÄLSKAR ATT SABOTERA DATORER! Fööra veckan drabbades jag av någon hackers som pajjade min laptop. Har nu gjort en recovery och allt är försvunnet tyvärr. Måste uttrycka mig JÄVLA IDOTER! tack

Men nu är jag igång igen, jippi!!

Jag har varit hemma i Trosa under gårdagen. Nu ska jag in till stan och träffa Malin och Anna o ta en drink. MyS!

Igår skulle mamma och familjen komma hem från Tokyo, men dom sitter där dom sitter :S Så har suttit med flyg och färsäkringsbolag hela förmiddagen. Men det verkar som att dom kommer hem på torsdag. Dean tipsade dom om transibiriska järnvägen från Peking. haha Inte det roligaste alternativet.

Ska försöka ta lite bilder från kvällen, hamnar kanske uppe imorgon.

På onsdag ska jag på hoppträning för en kille som heter Uffe, det bska bli sjukt kul! Ska försöka komma igång inför tävling den 7 maj!

Tjingeling!

"Härliga härliga Falun"

2010-04-11 @ 21:23:46

Nu, just nu, sitter jag o väntar på att tåget upp till falun ska gå. Tåget går om en timme så passar på att blogga lite o sippa på en öl samtidigt :) Veckan har varit givande! Har lärt mig massa teori ang körkort! Det är bra allt länge sen som jag pluggade så här stenhårt. Så nu jävlar börjar det närma sig! Kom hem till sthlm över helgen för att bara släppa taget lite granna men det slutade med att jag pluggade hela helgen iaf.. Idag hade jag egentligen planerat att åka med Johanna o Olivia på tävling men stannde hemma för att plugga o städa istället. Har inte pratat med henne än om hur det gick men har sett lite bilder o allt såg jätte fint ut, så här såg det ut :)


--->


























I igår så var Kalle o Sara över hemma o jag o sara tog oss "ett" glas vin. Mycket mysigt! Härligt att bara spontant ta sig ett glas o snacka skit. Kalle o Dean klarade sig dock, de spelade data istället, som vanligt...... Så att ta ett glas vin med Sara kändes helt OK.


Sara hittade något intressant?? haha söötunge.

Puss o arrivederci! eller hur det nu stavas.. tjing tjing!!


Nästan kört på en cyklist!

2010-04-07 @ 20:28:27



Idag lyckades jag nästan köra på en cyklist o körde fel några gånger men annars har allt gått bra :)
Kärde fördi min gamla skola här i Falun, väldigt kul!
Man känner sig för övrigt hjärntvättad med all körkortsteori som man matat in.
Nu sitter vi alla o skrattar åt Anna Ankas assistenter, imorgon blir det tidigt upp o plugga.
Kram på alla er där hemma!

Kaffe o Teori :)

2010-04-05 @ 13:29:51




HAHA

Idag blir det kaffe o toeri hela dagen. CIAO!

DAGS FÖÖR KÖRKORT!

2010-04-05 @ 00:15:42

Ja då var det äntligen dags för körkort! Jag mötte upp Filip, min bästa kompis lillebror vid aka. spåttringen i centralen. Tog tåget upp mot Falun, bytte i Mora till Faluntåget. Många minnen for upp då jag i högstadiet vistades i Falun en vecka per termin i högstadiet. Gick i kunskapsskolan o då åkte man hit på praktik en vecka per termin för syslöjd, träslöjd, hemkunskap etc... KG låg precis brevid skidhoppsbacken. Jaja. Varför vi är här är för att vi ska gå intensiv utbildning för körkort :) Äntligen dags! Vi kommer hit lämnar vårt pick o pack, tar oss ner på stan, som är tvärdöd, sätter oss på en engelskpub, tar oss en bärs o firar att vi snart ska ha körkort. haha Bra start! Vi går vidare till nästa engelska pub, äter lite middag. Traskar vidare till hemköp, handlar lite frukost.När vi kommer tillbaka till lägenheten så kommer Filip med våra tågbiljetter som vi hade från Stockholm som är helt sönderbrända! Vi låste rummet innan vi gick, jag hade lagt dom på bordet i rummet. MYCKET märkligt! Det spökar!! Nu tänkte jag sova, imorgon blir det teoriplugg i solen på ngt café :) Hade!