FY SKÄMS Väldigt länge sen jag skrev!

2011-02-09 @ 23:00:20

Det har gått nästan ett år sedan jag skrev sist! Ja man kan nog kalla mig för amatör bloggare! haha Men jag ger det ett nytt försök!

Kort resumé av året! haha nej då det bli ingen uppsats!
Jobbade sommar på Bullandö krogen som vanligt.. Efter det blev det fem veckors semester till Thailand. Helt plötsligt hamnade jag i Sälen för att jobba vintersäsong! KUL ÄR DET vill jag LOVA!
Fick jobb inom Skistar och jobbar nu i en klädbutik som säljer United by Altitude kläder som är Skistars egna klädmärke.

Annars är allt hur bra som helst! Jobbar "vanliga" tider, har helt plötsligt fått tid och ork till att åka skidor, både alpint och längd :D Så JÄVLA kul! om man får uttrycka sig så... haha Har fått expert hjälp och en hejdundrandes massa tips så skidåkningen ska gå bättre :) Dean har hunnit skada knäet på nyår, sara o kalle med hundarna har varit uppe och hälsat på, likaså deans föräldrar. Jag har krökat till på Harrys som många andra säsongare gör varje söndag och måndag. Kört lite extra knäck på Gustav Grill o Bar har också hunnits med.
Fan vad härligt man kan ha det! Dock finns det ju ingen snö till sommaren så lär hitta på något annat då, VAD vet jag inte...

Det ända är väl att man saknar alla därhemma så förbannat mycket :D Det sjuka är att halva säsongen har typ gått..




Det är käckt!